Nieuws

*

Handige tips aangifte inkomstenbelasting voor zzp’ers

maart 13, 2024
Vanaf 1 maart 2024 kun je ook als zzp’er de aangifte over 2023 weer indienen. Dat doe je natuurlijk het liefst op een voor jou zo gunstig mogelijke manier. We hebben daarom een lijst met handige tips aangifte inkomstenbelasting voor zzp’ers voor je samengesteld. Hou er in ieder geval rekening mee dat de aangifte uiterlijk … Continue reading "Handige tips aangifte inkomstenbelasting voor zzp’ers"

De belangrijkste belastingwijzigingen in 2024 voor ondernemers

februari 26, 2024
2024 brengt nogal wat veranderingen in de wereld van belastingen. Van wijzigingen in box 1 tot nieuwe regels voor directeuren-grootaandeelhouders en een hogere heffing op vermogen. Ben je benieuwd hoe deze fiscale maatregelen jouw bedrijf raken? In dit artikel ontvouwen we de belangrijkste belastingwijzigingen 2024 voor ondernemers. In het kort Wijzigingen inkomstenbelasting box 1 in … Continue reading "De belangrijkste belastingwijzigingen in 2024 voor ondernemers"

Zie ginds komt de fiscus…

februari 13, 2024
Nog even en het is weer sinterklaas. Ook veel werkgevers laten dit kinderfeest niet zomaar voorbij gaan en trakteren hun werknemers dan graag op wat extra’s. Hoe doet u dit fiscaal zo voordelig mogelijk? Vier het op de werkplekHet is fiscaal voordeliger als u het feest op de werkplek viert. Dat geeft weliswaar wellicht de … Continue reading "Zie ginds komt de fiscus…"

Wat zijn veelgemaakte fiscale fouten door ZZP’ers?

januari 10, 2024
Als ZZP’er heb je een hoop aan je hoofd. Je hebt immers geen collega’s om bepaalde zaken voor je op te pakken. Bovendien, je bent druk voor je opdrachtgever. De realiteit is dan ook dat je wel eens wat over het hoofd ziet. Zo moet je deze maand je btw-aangifte doen. Het niet juist of … Continue reading "Wat zijn veelgemaakte fiscale fouten door ZZP’ers?"

De belangrijkste belastingwijzigingen van 2024

januari 5, 2024
Met het begin van het nieuwe jaar treden tal van nieuwe belastingmaatregelen in werking, mede dankzij de ambities van Rutte IV en een Tweede Kamer in campagnestand. Het aantal wetsvoorstellen in het omvangrijke Belastingplan voor 2024 bedroeg zeventien. Het kabinet-Rutte IV beoogde groene initiatieven, herstel van koopkracht, preventie van armoedetoename na het verlopen van het … Continue reading "De belangrijkste belastingwijzigingen van 2024"

Flinke beperking belastingvoordeel milieu-investeringen

januari 4, 2024
Het demissionaire kabinet heeft wijzigingen aangebracht in de lijst van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor belastingvoordelen. Elektrische taxi’s, met waterstof aangedreven werktuigen en emissiearme stalvloeren in de melkveehouderij vallen nu buiten de regeling vanaf 1 januari. Ook is het fiscale voordeel voor het gebruik van biomassa als grondstof stopgezet. Totale belastingvoordeelDe Rijksdienst voor … Continue reading "Flinke beperking belastingvoordeel milieu-investeringen"

Meer informatie of een afspraak?

Bel vrijblijvend: 040-3030707

Bonnet & Partners 
Provincialeweg 2c-7 
5563 AH Westerhoven

Privacyverklaring

T: 040-3030707 
M: 06-21584599 

E: info@bonnet.nl