Zie ginds komt de fiscus…

februari 13, 2024
Nog even en het is weer sinterklaas. Ook veel werkgevers laten dit kinderfeest niet zomaar voorbij gaan en trakteren hun werknemers dan graag op wat extra’s. Hoe doet u dit fiscaal zo voordelig mogelijk? Vier het op de werkplekHet is fiscaal voordeliger als u het feest op de werkplek viert. Dat geeft weliswaar wellicht de … Continue reading "Zie ginds komt de fiscus…"

Wat zijn veelgemaakte fiscale fouten door ZZP’ers?

januari 10, 2024
Als ZZP’er heb je een hoop aan je hoofd. Je hebt immers geen collega’s om bepaalde zaken voor je op te pakken. Bovendien, je bent druk voor je opdrachtgever. De realiteit is dan ook dat je wel eens wat over het hoofd ziet. Zo moet je deze maand je btw-aangifte doen. Het niet juist of … Continue reading "Wat zijn veelgemaakte fiscale fouten door ZZP’ers?"

Flinke beperking belastingvoordeel milieu-investeringen

januari 4, 2024
Het demissionaire kabinet heeft wijzigingen aangebracht in de lijst van milieuvriendelijke

De belangrijkste belastingwijzigingen van 2024

januari 3, 2024
Met het begin van het nieuwe jaar treden tal van nieuwe belastingmaatregelen in werking, mede dankzij de ambities van Rutte IV en een Tweede Kamer in campagnestand. Het aantal wetsvoorstellen in het omvangrijke Belastingplan voor 2024 bedroeg zeventien. Het kabinet-Rutte IV beoogde groene initiatieven, herstel van koopkracht, preventie van armoedetoename na het verlopen van het … Continue reading "De belangrijkste belastingwijzigingen van 2024"

Kunt u een restant persoonsgebonden aftrek verrekenen?

december 4, 2023
Als in een jaar uw persoonsgebonden aftrekposten hoger zijn dan uw inkomen, resteert er een bedrag aan persoonsgebonden aftrek dat u in de toekomst in aftrek kunt brengen op uw inkomen. Maar wat nu als u in de jaren erna geen aangifte doet? Hoe lang blijft aftrek dan nog mogelijk? Persoonsgebonden aftrekPersoonsgebonden aftrekposten zijn de … Continue reading "Kunt u een restant persoonsgebonden aftrek verrekenen?"

Bonnet & Partners 
Provincialeweg 2c-7 
5563 AH Westerhoven

Privacyverklaring

T: 040-3030707 
M: 06-21584599 

E: info@bonnet.nl